„ Az oxigén a bor legnagyobb ellensége” (Louis Pasteur) – ezt a legjobban a reduktív borokat készítő borászok tudják. A szőlő – ideális esetben – szüretkor találkozik utoljára a levegővel, legközelebb csak a fogyasztó poharában érintkezik oxigénnel. A két esemény között a reduktív technológia és a reduktív környezet segít megőrizni a borok frissességét, gyümölcsösségét.
Kérjük töltse ki a jelentkezési lapot , annak érdekében, hogy igénybe tudja venni szolgáltatásunkat!
Megállapítjuk bora oldott oxigénszintjét. Készülékünkkel azt lecsökkentjük, ennek következtében bora sokkal lassabban öregszik. A lepalackozott bor hosszabb ideig friss marad és magasabb áron értékesíthető.
A szüret előtt elengedhetetlen, hogy berendezései kifogástalan állapotba legyenek. Szakembereink gyors és precíz évközi karbantartása fogja biztosítani Önnek a szüret alatti nyugalmat